Otvoren humanitarni „Bazar“ (FOTO)

Požarevac

Događaji

Otvoren humanitarni „Bazar“ (FOTO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Novac od kupovine namenjen je za lečenje Luke, Pavla i Dušana.

U Gradskom parku otvoren je humanitarni „Bazar“ sa ciljem da se sakupi novac za lečenje trojice dečaka – Luke, Pavla i Dušana.

Luki, Pavlu i Dušanu potrebna je naša pomoć

Slobodan Vasić iz  Udruženja „Solidarnost online“, zahvalio se Požarevljankama koje su inicijatori ovog događaja i svima koji su danas došli i dali svoj doprinos.

 „Cilj nam je da ovo postane nešto što će se dešavati barem četiri puta godišnje – ovaj prvi je jesenji, pa planiramo zimski, prolećni i letnji bazar. Nadam se da ćemo do novog bazara njih trojicu da ispratimo na lečenje“, kazao je Vasić.

 

Saša Pavlović i Slobodan Vasić

 „Bazar“ je proglasio otvorenim Saša Pavlović, gradonačelnik Požarevca.

 „Bazar se održava pod pokroviteljstvom grada i grad će se uvek rado odazvati ovakvim manifestacijama. Nadam se da nećemo imati humanitarne bazare sa ovim povodom, nadam se da ćemo imati što manje bolesne dece, a da ćemo imati humanitarne bazare nekim drugim povodom“, naglasio je Pavlović.

 

Gradonačelnik obišao štandove i dao svoj doprinos akciji

Svi građani koji žele da postanu deo ove humane priče potrebno je da danas najkasnije do 17 časova dođu u Gradski park, kupe vaučere na štandu u vrednosti od 50, 100, 200 i 500 dinara, a potom te vaučere na nekom od štandova zamene za željene predmete. U ponudi su različiti predmeti, uglavnom ručni radovi, kolači, maske i sapuni.

Pogledajte delić atmosfere sa otvaranja bazara.

To Top