Otvorena izložbena sala KD ,,Knez Mihailo“ na Hipodromu (FOTO)

Požarevac

Događaji

Otvorena izložbena sala KD ,,Knez Mihailo“ na Hipodromu (FOTO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Saša Pavlović, gradonačelnik Požarevca, zajedno sa zvanicama, otvorio je izložbenu salu Konjičkog društva ,,Knez Mihailo“ na gradskom Hipodromu u Požarevcu.

Prvi čovek Požarevca istakao je da je ideja za ovaj izložbeni prostor nastala nakon prethodnih Ljubičevskih konjičkih igara, a u cilju da svi ljudi koji su učestvovali u ovoj manifestaciji tokom prethodnih godina dobiju svoje mesto.

Deo izložbene postavke

,,U izložbenoj sali možete da vidite početak razvijanja gradskog Hipodroma od 19. veka, a naši vitezovi i šampioni imaju svoje mesto na zidu. Prostor će se puniti godinama, a ja pozivam građane da se, ukoliko imaju nešto što se tiče konjičkog sporta ili Ljubičevskih konjičkih igara, jave Turističkoj organizaciji grada Požarevca“, kaže Pavlović.

 

Saša Pavlović, gradonačelnik Požarevca

On dodaje da će ovaj objekat uvek biti otvoren za posetioce, kao i tokom održavanja Ljubičevskih konjičkih igara 4. i 5. septembra.

,,Vrednost objekta je oko 7,2 miliona dinara, a nekada je na ovom mestu bila štala. Uradili smo grube i fine, unutrašnje i spoljašnje radove, rasvetu i video nadzor, a ovaj objekat ima i smart sistem održavanja. U budućnosti se nadamo da ćemo napraviti i kafeteriju ispred izložbene sale“, najavio je gradonačelnik.

Pogledajte u GALERIJI kako izgleda nova izložbena sala na Hipodromu.

To Top