Paulo Koeljo: „Priručnik za ratnika svetlosti – ilustrovano izdanje“

Braničevo

Kultura

Paulo Koeljo: „Priručnik za ratnika svetlosti – ilustrovano izdanje“

Foto: Laguna

How Good Of A Friend Are You Really?

Vodič za dobar i ispunjen život – „Priručnik za ratnika svetlosti“ Paula Koelja – sadrži inspirativne poruke koje se mogu čitati iznova i u svakoj situaciji, posebno kada je potrebno smoći snage za suočavanje sa svakodnevnim izazovima.

„Priručnik“ sadrži jedinstvena uputstva kako da svaki čovek otkrije u sebi ratnika svetlosti, koji mudro posmatra svet i događaje oko sebe, i ne gubeći veru pušta stvari da se prirodno slažu. Ratnik svetlosti se ponaša kao voda i provlači se između prepreka na koje nailazi, znajući da Vaseljena ispunjava najskrivenije želje. Stoga je oprezan kad ga obuzmu misli koje često prikrivaju osećanja kao što su krivica, strah, bes, nagon za samouništenjem. I umesto da ih izbegava, on od njih stvara saveznike da bi postigao svoje ciljeve.

U ovoj knjizi ratnik svetlosti govori o hrabrosti, pažnji, izborima koje treba donositi svakog dana, kao i odluci da se na život gleda hrabro, ali sa nadom i jednostavnošću.

Ilustrovano izdanje u tvrdom povezu „Priručnika za ratnika svetlosti“ možete pronaći u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

Dva najbrža čitaoca portala E-Braničevo dobijaju ovu knjigu na poklon. Tačno u 17 časova potrebno je poslati lične podatke ( ime, prezime, adresu i broj lične karte) na mejl [email protected].

To Top