Plazma karavan dolazi u Požarevac i donosi veliku letnju nagradnu igru

Požarevac

Saopštenja

Plazma karavan dolazi u Požarevac i donosi veliku letnju nagradnu igru

Foto: Bambi

How Good Of A Friend Are You Really?

Plazma, neizostavan saputnik svakog putovanja, ovog leta za svoje verne potrošače organizuje nagradnu igru “Putovanje puno Plazme” u kojoj od 10. jula možete osvojiti dnevne, nedeljne ili glavnu nagradu – fantastični Plazma kamper “Coral Axess 650”.

Leto je savršeno vreme za otkrivanje novih destinacija i sticanje nezaboravnih iskustava, a Plazma je neizostavan detalj koji nosimo sa sobom, jer sa njom osećaj je kao kod kuće, uvek i gde god da smo. Plazma, kao dosledni saputnik svakog putovanja u periodu od 10. jula do 14. avgusta nagrađuje svoje verne potrošače nagradama punim Plazme.

Spremite se za putovanje puno Plazme, jer vas svaki dan očekuje 10 Plazma kofera, dok će četiri srećna dobitnika osvojiti “Opel Crossland” automobile, a najveća sreća čeka dobitnika glavne nagrade – fantastični Plazma kamper pun Plazme stvoren za svaki put.

Sve što je potrebno da uradite jeste da kupite minimum 450 grama Plazme, sačuvate račun i pošaljete SMS poruku na broj 5544 sa brojačem računa koji se nalazi na kraju računa ili da unesete kod na www.plazmanagradnaigra.rs.

Plazma – Za svaki put je uvek puna iznenađenja, te Plazma karavan od 8. jula do 13. avgusta stiže u čak pet gradova: Požarevac, Beograd, Novi Sad, Niš i Kragujevac i donosi nezaboravnu zabavu i sjajne aktivacije za sve generacije.

,,Prvi domaćin Plazma karavana, 8. i 9. jula, od 16 do 21 čas biće grad Požarevac, zato dođite u Sportski centar Požarevac da zajedno uživamo u bogatom programu.  Sledeća stanica Plazma karavana je Beograd, 15. i 16. jul na Adi Ciganliji, Kameni grad, od 10 do 16 časova. Sjajnu atmosferu Plazma karavan donosi i u Novi Sad 22. i 23. jula, od 10 do 16 časova na dobro poznatoj lokaciji – Štrand (ispod mosta), dok će poslednje dve stanice Plazma karavana biti Niš i Kragujevac”, navodi se u saopštenju kompanije Bambi.

Budite deo jedinstvenog Plazma letnjeg događaja ispunjenog zabavom, smehom i naravno neodoljivim ukusom Plazme. Imaćete prilike da uživate u raznim aktivacijama za celu porodicu, ali i da zavrtite “Točak sreće” i ako ste srećne ruke zavirite u unutrašnjost fantastičnog Plazma kampera.

Ne propustite priliku da učestvujete u velikoj letnjoj Plazma nagradnoj igri, jer možda baš vi postanete jedan od dobitnika sjajnih nagrada punih Plazme. Za više informacija posetite www.plazmanagradnaigra.rs ili stranicu Plazma_zvanicna na društvenim mrežama.

To Top