Plazma Karavan doneo nezaboravnu zabavu u Požarevac

Braničevo

Saopštenja

Plazma Karavan doneo nezaboravnu zabavu u Požarevac

Foto: Bambi

How Good Of A Friend Are You Really?

Plazma, neizostavni saputnik svakog putovanja, u okviru velike letnje nagradne igre "Putovanje puno Plazme", organizovala je Plazma karavan koji je ovog vikenda grad Požarevac pretvorio u epicentar zabave za sve generacije.

U periodu od 10. jula do 14. avgusta Plazma organizuje veliku letnju nagradnu igru “Putovanje puno Plazme” i nagrađuje svoje verne potrošače nagradama punim Plazme.

A da je Plazma - za svaki put i uvek puna iznenađenja, ove godine donosi nezaboravnu zabavu gradovima širom Srbije zahvaljujući putujućem Plazma karavanu. Prvi domaćin Plazma karavana bio je grad Požarevac, koji se tokom vikenda pretvorio u centar neiscrpne zabave za sve generacije. Posetioci su sa svojim najmilijima uživali u sjajnom atmosferi i raznim aktivacijama, dok su najmlađi sa oduševljenjem istraživali dečiju zonu.

Jedna od najatraktivnijih aktivacija bio je “Točak sreće”, gde su posetioci imali priliku da osvoje sjajne nagrade, ali i mogućnost da zavire u unutrašnjost fantastičnog Plazma kampera – glavne nagrade “Putovanje puno Plazme” nagradne igre. Plazma kamper pružio je inspiraciju posetiocima o nezaboravnim putovanjima, otkrivajući posetiocima udobnost i luksuz.

Plazma karavan doneo je pregršt igara i kreativnosti najmlađima koji su na impresivnim bojankama stvarali prava remek-dela i dečiji kutak pretvorili u pravu umetničku oazu.

Naravno, zabava ne bi bila potpuna bez foto kornera, dok je za sve one koji su želeli da pokažu svoju spretnost i brzinu organizovana uzbudljiva mini trka u prebacivanju Plazma keksa iz kutije u kofer. A za one koji su želeli da pokažu svoje fudbalske veštine, tu je bio stoni fudbal.  Pored raznih aktivacija, posetioci su mogli da se opuste u chill zoni i uživaju u društvu i prijatnoj atmosferi.

Plazma Karavan nastavlja svoje putovanje i sledeći vikend -15. i 16. jula stiže u Beograd. Vidimo se na Adi Ciganliji, Kameni grad, od  10 do 16 časova, gde vas čeka savršena kombinacija raznolike zabave za sve generacije.

Budite deo jedinstvenog Plazma letnjeg događaja ispunjenog zabavom, smehom i naravno neodoljivim ukusom Plazme, i obavezno zapratite Plazma_zvanicna Instagram stranicu za više informacija.

Ne propustite priliku da učestvujete u velikoj letnjoj Plazma nagradnoj igri “Putovanje puno Plazme”, jer možda baš vi postanete jedan od dobitnika sjajnih nagrada punih Plazme. Svakog dana očekuje vas 10 Plazma kofera, svake nedelje Opel Crossland automobil, dok je glavna nagrada - fantastični Plazma kamper Coral Axess 650 stvoren za svaki put. Za više informacija posetite www.plazmanagradnaigra.rs

To Top