Počela prijava za vaučere od 10.000 dinara

Braničevo

Turizam

Počela prijava za vaučere od 10.000 dinara

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Građani koji su već ostvarili pravo na vaučer od 5.000 dinara, od mogu da se prijavljuju za dodatni vaučer u vrednosti od 10.000 dinara za odmor u Srbiji.

Potencijalni korisnici se mogu prijaviti isključivo na šalterima JP „Pošta Srbije” na celoj teritoriji Republike Srbije najkasnije 30 dana pre početka realizacije aranžmana.

Kako E-Braničevo saznaje u požarevačkoj pošti, ima interesovanja za vaučere, a do sada je podeljeno građanima nešto više od 400. Svi koji žele mogu se prijaviti za vaučer od 10.000 ili 15.000 dinara.

Kako bi se prijavili, građani treba da podnesu popunjenu prijavu za dodelu vaučera za subvencionisano korišćenje ugostiteljskih usluga u ugostiteljskim objektima u 2022. godini koju će dobiti na šalteru pošte i prilože potrebnu dokumentaciju.

Takođe, građani su dužni da na prijavi i potvrdi dobijenoj od šalterskog službenika provere tačnost podataka koji se odnose na lične podatke (ime, prezime, JMBG, adresa za dostavu vaučera), kao i naziv ugostiteljskog objekta koji su rezervisali, navodi se na sajtu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Detaljnije OVDE.

To Top