Gde možete koristiti vaučere u Braničevskom okrugu

Braničevo

Turizam

Gde možete koristiti vaučere u Braničevskom okrugu

Foto: TO Veliko Gradište

How Good Of A Friend Are You Really?

Više od dve hiljade ugostitelja širom Srbije se prijavio da u okviru svoje ponude omogući i pogodnost letovanja sa vaučerima, a 79 je na teritoriji Braničevskog okruga.

Građani već tri dana mogu da se prijave za vaučere u iznosu od 15.000 dinara za odmor u Srbiji, koje mogu iskoristiti u toku ovogodišnje turističke sezone, sa ciljem da se podstakne upoznavanje i promocija turističkih potenicijala zemlje.

>>ZA 200.000 GRAĐANA VAUČER OD 15.000 DINARA ZA ODMOR U SRBIJI<<

Prema podacima Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, najveći broj ugostiteljskih objekata u Braničevskom okrugu koji prihvataju ovu vrstu vaučera nalazi se na teritoriji opštine Veliko Gradište, u čijoj blizini se nalazi jedno od najpoznatijih veštačkih jezera u zemlji i omiljeno izletište domaćih turista, Srebrno jezero. U ovoj opštini dostupna su 64 ugostiteljska objekta, a neki od njih nalaze se i u Kisiljevu, Zatonju i Ostrovu.

Dobra, Vinci i Usije se nalaze u ponudi opštine Golubac, gde 11 ugostiteljskih objekata prihvata turističke vaučere.

Za sve zainteresovane turiste koji žele da istraže delove Braničevskog okruga dostupni su još i  Žagubica i Petrovac na Mlavi, uključujući Bistricu i Ždrelo koje predstavlja Srbiju na konkursu za najbolje turističko selo u organizaciji Svetske turističke organizacije Ujedinjenih nacija.

>>ŽDRELO MEĐU TRI NAJBOLJA SELA U SRBIJI<<

Kako se navodi na sajtu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, interesovanje za ovim vidom pogodnosti je veliko, pa je tako za samo tri dana primljeno više od 100 hiljada prijava građana.

To Top