POŠTA NAGRAĐUJE: Zabeležite na papiru najmagičnije Božićno jutro

Braničevo

Zanimljivosti

POŠTA NAGRAĐUJE: Zabeležite na papiru najmagičnije Božićno jutro

Foto: Pošta Srbije

How Good Of A Friend Are You Really?

Pošta Srbije raspisala je nagradni literarni i likovni konkurs pod nazivom „Pismo Božić Bati”, namenjen deci uzrasta do 12 godina.

Pošta poziva sve mališane da  puste mašti na volju i zabeleže na papiru najdivnije i najmagičnije Božićno jutro, koje predstavlja temu konkursa.

Komisija će, po završetku konkursa, izabrati po šest najboljih pojedinačnih i najboljih kolektivnih radova, koji će biti nagrađeni, a članovi komisije, izabraće i tri specijalne nagrade: škola/vrtić sa najvećim brojem kvalitetnih radova, izdvojeno odeljenje/školu u ruralnom području sa najkvalitetnijim radovima i odeljenje dece sa posebnim potrebama sa najkvalitetnijim radovima.

Javno preduzeće „Pošta Srbije”, Beograd, za po šest najboljih radova u pojedinačnoj i grupnoj konkurenciji, kao i za tri specijalne nagrade dodeliće vaučere za tehničke i druge proizvode, za sportsku odeću, obuću i drugu sportsku opremu.

Konkurs traje do 31. decembra, a objava rezultata biće 14. januara 2023. godine, uz naknadno organizovanje dodele nagrada.

Više o tome pročitajte OVDE.

To Top