Požarevački odbojkaši u finalu Sportskih igara mladih

Požarevac

Sport

Požarevački odbojkaši u finalu Sportskih igara mladih

Foto: igremladih.co.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

U Kraljevu je održan Regionalni finalni MIS turnir u odbojci Dunav osiguranje Sportskih igara mladih.

Na turniru su učestvovale ekipe iz Prijepolja, Kraljeva, Priboja, Kruševca, a prvo mesto i plasman na državno finale osvojila je ekipa „Fenisk“ iz Požarevca koju je predvodio trener Aleksandar Seničić.

Naredni nivo takmičenja je državno finale koje će se 10. jula održati u Banji Ždrelo. Do ovog trenutka poznato je da će se na završnici igara naći i ekipa odbojkaša iz Zrenjanina, kao i „Crnjanski“ iz Beograda, pobednici prošlogodišnje Međunarodne završnice. Ostalo je još da se odigra Regionalno finale MIS turnira u odbojci u Sokobanji, kada će biti kompletiran spisak svih učesnika državnog finala.

Podsećamo, u Srbiji je u toku deseta sezona Dunav osiguranje Sportskih igara mladih. Deca iz Požarevca će i ove godine biti deo Karavana radosti i prijateljstva. Takmičenja u četiri sportske discipline, mali fudbal za dečake 2012. godište i mlađe i Coca-Cola kup za dečake i devojčice (2007. godište i mlađi), atletika (trka na 60 metara), Lino između dve vatre, 3x3 održaće se 5. juna. Sva deca koja žele da učestvuju mogu se prijaviti na igremladih.rs.

To Top