Predata pitanja gradskoj vlasti i najavljen jedanaesti protest

Požarevac

Događaji

Predata pitanja gradskoj vlasti i najavljen jedanaesti protest

Foto: DJB Požarevac, Arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Pitanja koja su građani postavljali prošlog petka na protestu protiv nasilja u Požarevcu predata su juče čelnicima grada. Akcija „Pitajte gradsku vlast“ nastavlja se i ovog petka na jedanaestom protestu, najavili su organizatori.

U okviru akcije "Pitajte gradsku vlast" organizovane na desetom protestu „Požarevac protiv nasilja", građani su po drugi put postavili značajan broj pitanja o problemima sa kojima se suočavaju u gradu i uputili niz poruka i predloga.

Organizatori protesta saopštili su da su pitanja predali u četvrtak, 14. septembra, gradonačelniku Saši Pavloviću i Gradskom veću Požarevca, kao što su najavili na desetom protestu i pozvali ih da odgovore. Građani su između ostalog pitali šta su Požarevljani dobili od prodaje industrijske zone, kada će grad u svim ulicama imati kontejnere, kada će đaci dobiti besplatne udžbenike i zašto Tabačka čaršija nije završena za LJKI?

Jedno od brojnih pitanja

Protest protiv nasilja biće održan jedanaesti put u Požarevcu ovog petka, 15. septembra. Skup je ispred Načelstva u 18 časova. Kao i prošlog petka govornika neće biti već će samo biti pročitani zahtevi protesta i organizovana akcija „Pitajte gradsku vlast“.

Podsećamo, organizatori protesta “Požarevac protiv nasilja” su Udruženje građana “Iskorak” i gradski odbori sledećih stranaka u Požarevcu: Stranke slobode i pravde, Demokratske stranke, Narodne stranke, Dosta je bilo, Srpskog pokreta Dveri, Socijaldemokratske stranke i RIIS Istok.

 

 

 

To Top