Predložite najzaslužnije Požarevljane za oktobarsku nagradu

Požarevac

Društvo

Predložite najzaslužnije Požarevljane za oktobarsku nagradu

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Odbor za dodeljivanje nagrada i povelja grada Požarevca objavio je javni poziv za dostavljanje predloga za dodelu nagrada i povelja grada Požarevca povodom 15. oktobra – Dana oslobođenja Požarevca.

Nagrada grada Požarevca dodeljuje se zaposlenima, privatnim preduzetnicima, mladim talentima, individualnim poljoprivrednim proizvođačima i građanima za ostvarene izvanredne rezultate i dostignuća u radu u oblasti: privrede, umetnosti, nauke, medicine, arhitekture i urbanizma, novinarstva,  obrazovanja, kulture, sporta, doprinosa u akcijama socijalnog i humanitarnog karaktera, stvaralaštva mladih i drugim oblastima.

Povelja grada Požarevca dodeljuje se privrednim društvima, preduzećima, ustanovama, državnim organima, mesnim zajednicama, udruženjima i društvenim organizacijama za izvanredne rezultate i dostignuća u radu u oblasti: privrede, umetnosti, nauke, medicine, arhitekture i urbanizma, novinarstva, obrazovanja, kulture sporta, doprinosa u akcijama socijalnog i humanitarnog karaktera, stvaralaštva mladih i drugim oblastima. 

Uslovi za dodelu nagrada i povelja su da je predloženo fizičko lice državljanin Republike Srbije i da je predloženo pravno lice registrovano, odnosno deluje na teritoriji Požarevca.

Pravo predlaganja kandidata za nagradu i povelju imaju sva pravna i fizička lica, koja, ukoliko ispunjavaju propisane uslove, mogu i sama sebe predložiti, kao i odbornici Skupštine grada, članovi Gradskog veća i članovi Odbora.  Rok za dostavljanje predloga za dodelu nagrade ili povelje je ponedeljak, 27. septembar.

Detaljnije pročitajte OVDE.

To Top