Predsednik opštine Kučevo podneo ostavku

Kučevo

Politika

Predsednik opštine Kučevo podneo ostavku

Foto: Opština Kučevo

How Good Of A Friend Are You Really?

Predsednik opštine Kučevo, Ivan Rajičić, podneo je danas ostavku na pisarnici Opštinske uprave.

U saopštenju za javnost on je rekao da mu je bila čast da obavlja funkciju predsednika opštine Kučevo u protekle tri godine i zahvalio se svima što su njemu i njegovom timu omogućili da u ovim teškim vremenima preuzmu odgovornost za upravljanjem zajednicom.

“Mnogo toga smo uradili i to je vidljivo na svakom koraku. O tome kako je bilo kada smo dobili mogućnost da radimo u korist svih naših sugrađana i kako je sad, najbolju ocenu će dati građani, na budućim izborima. Ostavku podnosim zbog aktuelne političke situacije, jer smatramo da treba omogućiti onima koji nam osporavaju sve što smo uradili do sada, da izađu pred građane i tako utvrdimo da li i dalje imamo legitimitet ili ne”, naveo je Rajičić u saopštenju za javnost.

Njegovu ostavku moraće da verifikuje lokalna skupština u roku od 30 dana. Ukoliko do toga ne dođe, uvodi se privremeni organ i raspisuju lokalni izbori.

Kako E-Braničevo nezvanično saznaje, ostake će podneti uglavnom svi čelnici gradova i opština u Srbiji iz redova vladajuće koalicije, a povod su najavljeni izbori za 17. decembar.

VUČIĆ: IZBORI MOGU DA BUDU VEĆ 17. DECEMBRA

To Top