Predstavnici ministarstva turizma i omladine posetili kostolački Infokutak

Kostolac

Događaji

Predstavnici ministarstva turizma i omladine posetili kostolački Infokutak

Foto: GO Kostolac

How Good Of A Friend Are You Really?

Gradsku opštinu Kostolac i kostolački Infokutak obišla je pomoćnica ministra za turizam i omladinu, Ivana Antonijević sa saradnicima, kao i predstavnica GIZ-a Jelena Janakievski.

Povod posete bio je unapređenje saradnje, kao i pokretanje inicijative o prerastanju Infokutka u zvaničnu Kancelariju za mlade u ovoj opštini.

Predsednik GO Kostolac Serdžo Krstanoski, zamenica načelnika uprave GO Kostolac Ivana Đorđević i šef sektora za ljudske resurse uprave GO Kostolac Nikola Milenović ovom prilikom istakli su značaj postojanja Infokutka, s obzirom na to da beleži veliko interesovanje mladih, koji uzimaju učešće u organizaciji radionica iz različitih oblasti.

Pomoćnica ministra za turizam i omladinu Ivana Antonijević istakla je da Gradska opština Kostolac poseduje veliki potencijal za razvoj omladinske politike i da se može očekivati dalja podrška ministarstva pri osnivanju zvanične Kancelarije za mlade u ovoj opštini.

U narednom periodu predstavnici Gradske opštine Kostolac sastaće se sa predstavnicima Krovne organizacije mladih Srbije (KOMS) u cilju pokretanja inicijative obrazovanja Saveta za mlade, kao i izrade Lokalnog akcionog plana za mlade Gradske opštine Kostolac.

To Top