Program povodom proslave Dana opštine Petrovac na Mlavi

Petrovac

Događaji

Program povodom proslave Dana opštine Petrovac na Mlavi

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Povodom Dana opštine Petrovac na Mlavi od danas, 26. maja, do 4. juna, organizovan je niz aktivnosti.

Danas će u Sportskom centru ,,Dragutin Tomašević“ biti odigrane Sportske igre mladih sa početkom u 10 časova.

U nedelju, 28. maja, biće organizovana tradicionalna planinarska akcija pod nazivom ,,Stazama Dragutina Tomaševića” sa početkom u 9.30 sati, a narednog dana u čitaonici petrovačke biblioteke tribina pod nazivom ,,Srednjovekovni grad Ždrelo”. Govornik će biti Gordan Bojković, a tribina će početi u 19 časova.

U utorak, 30. maja, biće odigrana dečija priredba vrtića ,,Galeb” Petrovac na Mlavi u tamošnjem domu kulture u 18 sati.

Narednog dana će se na gradskom trgu u devet časova predstaviti udruženja žena petrovačke opštine, a sat i po vremena kasnije biće organizovana tribina posvećena ženama povodom obeležavanja Nacionalnog dana rodne ravnopravnosti.

U 11 časova nastupiće narodni orkestar ,,Serbia”, a u 20 časova pozorište ,,Pan teatar” iz Beograda odigraće predstavu o nasilju nad ženama povodom obeležavanja Nacionalnog dana posvećenog ženama žrtvama nasilja pod nazivom ,,Sama je tražila”.

U četvrtak, 1. juna, učenici Srednje škole ,,Mladost” odigraće predstavu ,,Lajanje na zvezde” u Domu kulture Petrovac na Mlavi u 20 časova, dok će u petak, 2. juna, biti organizovana svečana sednica SO Petrovac na Mlavi u 13 časova.

Narednog dana na letnjoj pozornici tampšnjeg doma kulture biće organizovan Festival folklornih ansambala opštine Petrovac na Mlavi u 17 časova na letnjoj pozornici.

Za mališane najzanimljivije biće 4. juna, kada će na terenu malih sportova SŠ ,,Mladost” biti organizovan disko na rolerima (disko za najmlađe od 19 do 20 časova, školski rok bend od 20 do 21 čas i DJ Vukašin od 21 do 23 časa).

To Top