Prva nedelja marta donosi smenu sunca i oblaka

Požarevac

Servisne informacije

Prva nedelja marta donosi smenu sunca i oblaka

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Toplije temperature očekuju nas od četvrtka.

Početak nedelje donosi nam hladnije vreme, mestimično sa kišom, pljuskovima i vetrom, a meteorolozi najavljuju i slabu vejavicu. U Požarevcu i okolini danas će maksimalna dnevna temperatura iznositi do sedam stepeni. Oblačno vreme biće i u utorak, ali bez padavina. Jutarnja temperatura biće nula, a maksimalna za jedan stepen viša u odnosu na ponedeljak.

U sredu, 2. marta, sledi razvedravanje i postepeno smanjenje oblačnosti. Najniža temperatura biće do dva, a najviša identična kao i u utorak – osam stepeni.

Lepše vremenske prilike najavljene su za četvrtak, prema prognozi biće sunčano i toplo. Minimalna dnevna temperatura iznosiće jedan stepen ispod nule, a maksimalna 10 stepeni.

U petak će se smenjivati periodi oblačnosti i sunca, ali će dan proteći bez padavina. Najniža dnevna temperatura biće nula, a najviša devet stepeni.

Za vikend sunčano, uz kratkotrajna naoblačenja, ali bez kiše. U subotu minimalna dnevna temperatura biće jedan, a u nedelju dva stepena. Prvog dana vikenda maksimalna dnevna temperatura iznoće 10, a drugog 11 stepeni.

To Top