Prve dane leta obeležiće visoke temperature

Braničevo

Servisne informacije

Prve dane leta obeležiće visoke temperature

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Dani pred nama biće sunčani i veoma topli, uz povremene periode oblačnosti u određenim delovima dana, što znači da ćemo uživati u visokim temperaturama i u prvim danima leta.

Sunčanim danom započinjemo novu radnu nedelju, uz temperaturu koja u jutarnjim satima iznosi 17, do najviše dnevne 32 stepena.

U utorak toplo, uz prolazno naoblačenje koje će ponegde usloviti kratkotrajnu kišu i pljuskove sa grmljavinom, uglavnom u večernjim časovima. Temperatura toga dana variraće između 15 i 30 stepeni na Celzijusovoj skali. Narednog dana periodi oblačnosti zaseniće temperaturu koja će od jutarnjih 18, dostići 33 stepena u toku dana.

Promenljivo oblačno, sa povremenom kišom u nekim oblastima Braničevskog okruga, ali jednako toplo kao prethodnih dana biće i u četvrtak, kada će najniža dnevna biti 16, a najviša 31 stepen. U petak pretežno sunčano, uz temperaturu od 19 do 33 stepena.

Za vikend prave letnje temperature. Manja naoblačenja i temperatura koja će u jutarnjim satima iznositi 18, a u toku dana dostići 34 stepena, očekuju nas u subotu, dok nedelja donosi  slične temperature i  još više sunca.

To Top