RHMZ upozorava na ledenu kišu

Braničevo

Info

RHMZ upozorava na ledenu kišu

Foto: Arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Kalendarski još uvek nije počela zima, ali su se tokom vikenda zabeleli pojedini delovi Srbije.

Nakon hladnog vikenda i nevremena koje je izazvao sneg u pojedinim delovima Srbije, danas se očekuje suvo, ali hladno vreme sa umerenim i jakim severozapadnim vetrom. U Braničevskom okrugu jutarnja temperatura bila je oko nule, a maksimalna dnevna  će biti do devet stepeni.

U toku noći između ponedeljka i utorka, i u utorak, moguća je ledena kiša u nekim delovima Srbije, upozorava Republički hidrometeorološki zavod. U Braničevskom okrugu na snazi je žuti meteo-alarm zbog snega i leda. Temperatura će se kretati od 3 do 8 stepeni Celzijusovih.

U sredu se očekuje prestanak padavina ali će  biti još hladnije – ujutru četiri stepena ispod nula, a maksimalna dnevna temperatura biće svega pet stepeni. Porast temperature možemo očekivati u četvrtak, biće od 6 do 10 stepeni u Braničevskom okrugu.

Prvog dana decembra biće oblačno ali još toplije vreme, temperatura će se kretati od 8 do 13 stepeni u najtoplijem delu dana.

Za vikend stiže kiša i blagi pad temperature. Nekoliko pljuskova možemo očekivati uglavnom u kasnijim časovima, a temperatura će se kretati od jedan do 11 stepeni. U nedelju će biti suvo vreme sa više sunčanih intervala, ali hladno – ujutru tri stepena ispod nule, a najviša dnevna neće preći šesti podeok Celzijusove skale.

 

To Top