Sajam zapošljavanja 25. oktobra u Požarevcu

Požarevac

Događaji

Sajam zapošljavanja 25. oktobra u Požarevcu

Foto: NSZ

How Good Of A Friend Are You Really?

Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Požarevac organizuje Sajam zapošljavanja u sredu, 25. oktobra, od 10 do 14 sati, u Centru za kulturu u Požarevcu.

Na ovogodišnjem sajmu panirano je da se predstave poslodavci koji su zainteresovani za prijem većeg broja nezaposlenih lica u radni odnos. Ovaj sajam je mešovitog tipa pa će nezaposleni imati prilike da potraže zaposlenje u oblastima transporta, administraciji, mašinskoj delatnosti, prehrambenoj industriji drugim delatnostima.

U ponudi su poslovi vozača različitih kategorija, kuvara, ugostitelja, prodavaca, radnika obezbeđenja, profesora stranog jezika, administrativna i druga zanimanja, svih obrazovnih nivoa.

Požarevačka Filijala NSZ poziva nezaposlena lica, kao i one koji traže promenu zaposlenja dođu na Sajam zapošljavanja, ponesu svoje radne biografije i u neposrednom kontaktu sa poslodavcima dobiju bliže informacije o slobodnim radnim pozicijama koje su u ponudi i konkurišu za posao.

Na štandu NSZ kao i prethodnih godina, zainteresovani mogu da se informišu o uslugama i aktuelnim programima NSZ ili da dobiju stručnu pomoć u vezi sastavljanja svoje radne biografije i druge informacije.

Sajam će posetiti Saša Pavlović, gradonačelnik grada Požarevca sa saradnicima. Tom prilikom će sa direktorkom Filijale Požarevac NSZ, Sonjom Mirić Mladenović, obići sajam i pozdraviti prisutne poslodavce i posetioce sajma.

To Top