SSP pita: Zašto polovina korisnika nema grejanje?

Požarevac

Politika

SSP pita: Zašto polovina korisnika nema grejanje?

Foto: SSP Požarevac

How Good Of A Friend Are You Really?

Gradski odbor Stranke slobode i pravde Požarevac podseća da je grejanje u Požarevcu nedavnom odlukom odbornika Skupštine grada Požarevca poskupelo, kao i da je grejna sezona počela, a polovina korisnika u gradu još uvek nema tople radijatore.

Kako se navodi u saopštenju ove stranke, negde pucaju cevi, negde rekonstrukcija toplifikacione mreže nije završena na vreme, negde više grejanje ni ne može biti zadovoljavajućeg kvaliteta jer se u proteklih 11 godina nije razvijala infrastruktura, a širenje toplovoda na nove korisnike ostalo je samo još jedno prazno obećanje. 

Sve ovo trpe i plaćaju građani Požarevca. Mi možemo sada pozvati novog v.d. direktora JP Toplifikacija”, Predraga Jankovića, da se obrati građanima, da saopšti zbog čega polovina korisnika nema grejanje, da kaže kada građani mogu očekivati redovno snabdevanje toplotnom energijom, da objasni kako će građani platiti račune za sve skuplju struju koju sada troše da bi se ugrejali, ali smo sva ta pitanja već godinama unazad postavljali i prethodnom v.d. direktoru. Građani odgovore nikada nisu dobili, a kao što vidimo način na koji se upravlja ovim preduzećem i ovim gradom se nije promenio”, piše u saopštenju.

Takođe, upitali su između ostalog i gradonačelnika Požarevca, Sašu Pavlovića, da li mu je možda palo na pamet da poput nekih svojih kolega iz drugih gradova podnese ostavku.

 

To Top