Konkurs za izlaganje u Galeriji moderne umetnosti u Golupcu

Golubac

Kultura

Konkurs za izlaganje u Galeriji moderne umetnosti u Golupcu

Foto: Narodna biblioteka

How Good Of A Friend Are You Really?

Narodna biblioteka “Veljko Dugošević” iz Golupca raspisala je konkurs za izlaganje, za samostalne, autorske, kustoske i kolektivne izložbe i projekte, u Galeriji moderne umetnosti u 2024. godini.

Pravo učešća imaju svi likovni i primenjeni umetnici. Za konkurs je neophodno dostaviti: opis projekta - koncepciju izložbe sa tehničkim opisom, vizuelnu dokumentaciju (do 10 ilustracija projekta sa kojim se konkuriše) i profesionalnu biografiju (CV) sa kontakt e-mail adresom i brojem telefona.

Prijave treba dostaviti isključivo elektronskim putem na adresu [email protected]. Slanjem prijave mejlom autor prihvata sve odredbe likovnog konkursa. Konkurs je otvoren do 25. novembra.

Prijave će razmatrati Umetnički savet Galerije moderne umetnosti, koji je imenovan na period od 2023. do 2025. godine, u sastavu: Dragan Despot Đorđević – književnik, Bojan Veljković - master primenjeni umetnik i Miloš Đuran - doktorant primenjene umetnosti.

Svi učesnici će o rezultatima konkursa biti obavešteni putem mejla, a rezultati će biti objavljeni najkasnije do 20. decembra.

Organizator obezbeđuje: katalog – flajer, koktel na dan otvaranja, organizaciju - postavljanje radova, reklamu i marketing događaja, izradu plakata i pozivnica. Autor izložbe donira jedno svoje delo za potrebe stalne izložbene postavke.

Kontakt za dodatne informacije: 060/678 70 70 (zvati svakog radnog dana u periodu od 10 do 13 časova).

To Top