Šta su Srbi najviše „guglali“ u 2022. godini

Braničevo

Zanimljivosti

Šta su Srbi najviše „guglali“ u 2022. godini

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Kompanija Google objavila je svoju tradicionalnu godišnju listu najpretraživanijih pojmova, nudeći jedinstven uvid u najznačajnije momente i trendove u Srbiji tokom 2022. godine, piše Danas.

Kako ovaj medij navodi, jedan od najpopularnijih tenisera današnjice, Novak Đoković, kako je saopšteno, našao se na vrhu liste najtraženijih pojmova u Srbiji, a takođe je bio najpretraživanija osoba u kategoriji ličnosti iz oblasti sporta. O interesovanju za aktivnosti srpskog tenisera, kako se istie, govori i činjenica da je Novak najpretraživaniji sportista i na globalnoj Google listi, piše Danas.

Aktuelna globalna i lokalna dešavanja, kao što su situacija u Ukrajini i izbori u Srbiji, takođe su privukli pažnju najvećeg broja ljudi i našli se među top tri najtraženija pojma u Srbiji. Učešća srpskih nacionalnih timova na velikim sportskim događajima su tradicionalno propraćena velikim interesovanjem, pa su se tako na listi najtraženijih pojmova našli i aktuelno Svetsko prvenstvo u fudbalu, kao i Eurobasket, dodaje se u saopštenju, navodi Danas.

Celu vest pročitajte OVDE.

Continue Reading
Povezane teme...
To Top