Trodnevni novogodišnji vašar za decu u Sportskom centru

Požarevac

Zabava

Trodnevni novogodišnji vašar za decu u Sportskom centru

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

U požarevačkom Sportskom centru od 27. do 29. decembra biće organizovan prvi novogodišnji vašar za decu, a na repertoaru su koncerti, muzička radionica, predstava, druženje sa Deda Mrazom i nastupi kulutno-umetničkih društava.

Svečano otvaranje predviđeno je za ponedeljak, 27. decembra, u 16.30 sati, a slikanje sa Deda Mrazom trajaće od 15 do 17.30 časova. Prvog dana mlađa i starija publika može pogledati nastupe kulturno-umetničkih društatva ,,Milenko Stojković” iz Kličevca i ,,Božidar Dimitrijević Kozica” iz Drmna, kao i Baletskog studija ,,Amadeus”.

Za drugi dan novogodišnjeg vašara, planiran je koncert za decu orkestra ,,Gvardija”, koji će organizovati i muzičku radionicu u 11 sati. Slikanje sa Deda Mrazom biće od 14 do 17 sati, a nastupi tri kulturno-umetnička društva: ,,Dr Raša Lazarević” iz Živice, ,,Bradarac” i ,,Bubušinac” i Baletskog studija ,,Amadeus” počinju od 17 časova.

U sredu, 29. decembra, biće odigrana predstava ,,Miš maus kuća haus” u 11 sati, kada će grad Požarevac dodeliti mališanima novogodišnje paketiće. U 19 sati nastupaće kulturno umetnička društva ,,Resava” iz Prugova i ,,Mladost” iz Poljane. Istog dana predviđen je i nastup solista takmičenja ,,Kostolac peva”, a slikanje sa Deda Mrazom trajaće od 16 do 19 časova.

Cena ulaznice za novogodišnji vašar je 100 dinara, a za taj novac dobijate dva žetona koja možete iskoristiti na manifestaciji. Ulaz je besplatan za decu do sedam godina. Za sve mališane biće postavljen i ringišpil, trambolina, zabavni autići i klackalice.

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

-->
To Top