Turnir u basketu 3x3 humanitarnog karaktera

Požarevac

Sport

Turnir u basketu 3x3 humanitarnog karaktera

Foto: plakat

How Good Of A Friend Are You Really?

Prvi turnir u Bubušincu održaće se predstojećeg vikenda, 11. i 12. septembra. Turnir je humanitarnog karaktera, a cilj je da se prikupi novac za lečenje Požarevljanke Milice Radenković kojoj je po rođenju dijagnostifikovana spina bifida.

Prvog dana turnira planirana je grupna, a u nedelju nokaut faza, kao i takmičenje u bacanju trojki, a sav prikupljen novac namenjen je za lečenje obolele Požarevljanke.

Trenutno je prijavljeno 16 ekipa. Mladen Stanković, organizator turnira, rekao je da su ove godine sve ekipe sa teritorije grada Požarevca i Kostolca i da se nada da će ovaj turnir postati tradicija u ovom naselju.

"Bubušinac će ovog vikenda biti u znaku košarke i humanitarnog rada. Cilj nam je da nastavimo sa humanitarnim radom i promovišemo košarku. Ovaj turnir je jako značajan za sve nas i voleo bih da se stvori neka tradicija i da se naredinih godina pomogne još nekome. Zato bih pozvao sve da za vikend budu u Bubušincu i prilože novac za Miličino lečenje", rekao je Stanković za E-Braničevo.

Kotizacija za ekipu je 2.000 dinara, a prijave i dodatne informacije svi zainteresovani mogu dobiti na: 061/28-88-767.

To Top