U toku je javna rasprava o lokalnom akcionom planu zapošljavanja

Požarevac

Info

U toku je javna rasprava o lokalnom akcionom planu zapošljavanja

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Gradsko veće Požarevca poziva sve građane, predstavnike civilnog društva, stručnu javnosti i sve druge zainteresovane subjekte da se upoznaju sa tekstom nacrta Zaključka o usvajanju Lokalnog akcionog plana zapošljavanja grada Požarevca za 2022. godinu i da daju predloge, sugestije i komentare.

Javna rasprava o nacrtu održava se u periodu od 20. do 26. aprila.

Predloge, sugestije, inicijative i komentare svi zainteresovano mogu dostaviti Gradskoj upravi Požarevca putem elektronske pošte na adresu: [email protected] ili poštom na adresu: Gradska uprava grada Požarevca, Odeljenje za lokalni ekonomski razvoj, poljoprivredu i zaštitu životne sredine, Odseka za lokalni ekonomski razvoj, ulica Drinska br. 2, Požarevac, sa naznakom: ,,Za javnu raspravu o nacrtu Zaključka o usvajanju Lokalnog akcionog plana zapošljavanja grada Požarevca za 2022. godinu“.

Po okončanju javne rasprave, Gradsko veće će analizirati sve primedbe, predloge i sugestije učesnika u javnoj raspravi i na osnovu toga sačiniti izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi i u roku od 10 dana od dana okončanja javne rasprave isti objaviti na internet stranici grada Požarevca.

Detaljnije o tome OVDE.

To Top