Uhapšen i saslušan osumnjičeni za pomaganje u teškom ubistvu

Požarevac

Hronika

Uhapšen i saslušan osumnjičeni za pomaganje u teškom ubistvu

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Tridesetogodišnji muškarac M.A. za kojim je bila raspisana Interpolova poternica, uhapšen je proteklog vikenda i saslušan u Višem javnom tužilaštvu.

Osumnjičeni je u subotu, 23. septembra, uhapšen na graničnom prelazu Horgoš kada je sa austrijskim pasošem u autobusu ulazio u Republiku Srbiju. Od strane policijskih službenika Policijske uprave Požarevac doveden je u Požarevac i zadržan po odobrenju javnog tužioca.

„U nedelju, 24. septembra, osumnjičeni M.A. doveden je na saslušanje javnom tužiocu. Saslušan je u svojstvu osumnjičenog zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pomaganju. Branio se ćutanjem. Od strane javnog tužioca predložen je pritvor sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Požarevcu“, kazali su iz Višeg javnog tužilaštva za E-Braničevo.

Podsećamo da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu i Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Požarevcu, uhapsili nedavno Lj. J. (1967) iz okoline Požarevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teško ubistvo, kao i A. A. (1992) iz okoline Žabara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teško ubistvo u pomaganju. Tada su iz PU Požarevac saopštili da policija traga za još jednim osumnjičenim, tridesetogodišnjim muškarcem, o čemu je portal E-Brančevo pisao ranije.

UHAPŠENA ŽENA IZ OKOLINE POŽAREVCA ZBOG SUMNJE DA JE UBILA BIVŠEG SUPRUGA

 

To Top