Uručena priznanja najboljim sportistima u Petrovcu

Petrovac

Sport

Uručena priznanja najboljim sportistima u Petrovcu

Foto: RTV Mlava

How Good Of A Friend Are You Really?

U Petrovcu na Mlavi održana je svečanost pod nazivom "Izbor sportiste 2022. godine" u organizaciji Sportskog saveza opštine Petrovac, a pod pokroviteljstvom ove opštine.

Priznanja za izuzetne rezultate u 2022. godini uručena su sledećim mladim sportistima: Anđeli Krinulović i Iskri Belić za uspeh u šahu, teniseru Andreju Milovanoviću, rvaču Mihajlu Steviću, rukometašima Teodori Manojlović i Marku Stanisavljeviću, atletičarima Loli Jordanov, Filipu Bojiću i Stevanu Vladiću, fudbalerima Ognjenu Dakiću, Urošu Joviću, Viktoru Stojanovskom, Đorđu Nikoliću, Bogdanu Čedomiroviću i Mihajlu Cvetanoviću, a Sava Jankucić je dobio priznanje za izuzetne rezultate u badmintonu. 

Sandra Stefanović je dobitnica priznanja za izuzetan rad i doprinos u A reprezentaciji Srbije. Nosilac je svih Uefinih licenci za trenerski posao (UEFA C, B i A). Od 2014. je stalni član ženske fudbalske reprezentacije Srbije, prošla je kroz sve selekcije reprezentacije, a sada je stalni član stručnog štaba ženske A reprezentaciji Srbije.

Takođe, dodeljena su priznanja za najuspešnije ekipe u školskom sportu za dečake i devojčice, a to su ženska rukometna ekipa i školska fudbalska ekipa Srednje škole "Mladost".  Ovom prilikom uručene su i nagrade pojedincima koji su se najviše istakli u školskom sportu, a to su: Matej Životić - fudbal, Nikolina Lazić - ženski fudbal, Uroš Miladinović – odbojka i Dijana Drpa - rukomet.

Continue Reading
Povezane teme...
To Top