Velikogradištanska gitarijada počinje od ponedeljka

Veliko Gradište

Događaji

Velikogradištanska gitarijada počinje od ponedeljka

Foto: pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Još jedna prilika za promociju mladih i neafirmisanih bendova koji gaje autorsku muziku i traže svoj umetnički izraz kroz rok muziku na petoj gitarijadi u Velikom Gradištu od 16. do 23. avgusta.

Manifestacija se će biti održana u gradskom amfiteatru, u parku, na obali Dunava, a iz godine u godinu se sve više razvija i ima još bogatiji program.

U ponedeljak, 16. avgusta, u Narodnoj bibilioteci u Velikom Gradištu ,,Vuk Karadžić“ u 19 časova biće otvorena izložba fotografija roka,  sledi nastup mlade solistkinje Mie Marković i projekcija filma ,,Glupo pitanje“. U 22 časa u gradskom parku počinje veče trens muzike na kojem nastupaju ,,Snoring Dragon“ i ,,Broko Broko“.

Sledećeg dana će u gradištanskoj biblioteci u 19 časova biti održana promocija albuma pobednika četvrte velikogradištanske gitarijade, benda ,,Sickter“. U 22 časa će u Gradskom parku biti održan koncert tehno muzike na kome nastupaju DJ Stefan Popović i DJ Pookie.

U sredu, 18. avgusta, u Narodnoj biblioteci će biti promovisane knjige Muharema Bazdulja ,,Pop književnost“, Boška Ćirkovića Škaba ,,Odmetnost“ i ,,Vukjaklija“. U 22 časa u Gradskom parku  biće održan koncert hip hop muzike na kome nastupaju Škabo, Ćače i Đavo.

Više o muzičkom programu pročitajte OVDE.

To Top