Više pijanih i drogiranih vozača tokom praznika

Braničevo

Hronika

Više pijanih i drogiranih vozača tokom praznika

Foto: pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, tokom praznika, isključili su iz saobraćaja devetoro vozača, četvoricu muškaraca i dve žene koje su vozile pod dejstvom alkohola i trojicu pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Dvadesetdvogodišnji mladić koji je u okolini Golupca upravljao automobilom „pežo“ sa 1,57 promila alkohola je, kako se sumnja, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je retrovizorom udario ruku četrnaestogodišnje devojčice koja se kretala trotoarom.

Devojčici su konstatovane lake povrede, a mladić je, nakon saobraćajne nezgode, pobegao sa lica mesta, a policija ga je ubrzo identifikovala i pronašla.

Saobraćajna policija u Kostolcu, Velikom Gradištu i Požarevcu zaustavila je vozače motokultivatora (30), „renoa“ (35) i „bmv-a“ (34) koji su vozilima upravljali sa 1,86 promila alkohola u organizmu, 1,72 promila i 1,37 promila, kao i vozače „opel-astre“ (26) i „opela“ (40) sa 1,35 i 1,30 promila alkohola.

U Požarevcu, vikend naselju Srebrno jezero i Kostolcu iz saobraćaja su isključeni dvojica vozača „fijata“ (28) i (30), kao i „alfe“ (23) pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Svi vozači su zadržani do 12 sati i protiv njih su podnete prekršajne prijave.

To Top