Za šest konkursa oko 26 miliona dinara iz opštinske kase

Petrovac

Društvo

Za šest konkursa oko 26 miliona dinara iz opštinske kase

Foto: T.S.

How Good Of A Friend Are You Really?

Predsednik opštine Petrovac na Mlavi raspisao je u utorak, 24. januara, šest javnih konkursa.

Najviše novca iz opštinskog budžeta - 11.200.000 dinara, izdvojeno je za javni konkurs za sufinansiranje/finansiranje programa udruženja u oblasti razvoja kulture i informisanja, a potom za javni konkurs koji se odnosi na podsticanje programa ili nedostajućeg dela sredstava za finansiranje programa od javnog interesa za opštinu Petrovac koje realizuju udruženja u oblasti razvoja sporta i omladine - 8.340.000 dinara.

Za sufinansiranje/finansiranje programa udruženja u oblasti socijalne i dečije zaštite u 2023.godini iz opštinske kase opredeljeno je 2,5 miliona dinara, a isti je iznos i za podršku programa udruženja u oblasti crkava i verskih zajednica.

Raspisan je i javni konkurs za sufinansiranje/finansiranje programa udruženja u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja, za koji je izdvojeno 1.150.000 dinara, dok je 300.000 dinara opredeljeno za programe udruženja u oblasti komunalnih delatnosti. 

Svi javni konkursi otvoreni su 15 dana, a poslednji dan za prijavu je 8.2.2023. Detaljnije na sajtu opštine Petrovac na Mlavi.

To Top