Završen idejni projekat zatvorenog bazena u Kostolcu (VIDEO)

Kostolac

Društvo

Završen idejni projekat zatvorenog bazena u Kostolcu (VIDEO)

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Gradska opština Kostolac pokrenula je prošle godine ideju za izgradnju zatvorenog bazena iza sportske hale. Urbanistički projekat je završen i poznato je kako će bazen izgledati.

Projektovana je dvorana sa dva zatvorena bazen – jedan dubine 1,80 metara dimenzija 15x25 metara,  a drugi dubine 0,5 metara dimenzija 5x8 metara.

Pored toga, dvorana će sadržati ulaz sa holom, žensku i mušku garderobu sa tuševima i sanitarnim čvorom, garderobu sa tuševima i sanitarnim čvorom za spoljne korisnike bazena, tehničke prostorije (prostoriju za grejanje, za mašinske instalacije bazena, ostavu za rekvizite), ambulantu, odnosno prostoriju za hitnu sanaciju sportskih povreda, kancelarije za spasioce i trenere.

Uz objekat nalaziće se plaža sa ležaljkama i suncobranima za korišćenje bazena u letnjem periodu.

Kako će izgledati zatvoreni bazen pogledajte u VIDEU.

„Ideja izgradnje zatvorenog bazena duga je 40 godina, svi su pričali o projektu bazena  čak je i iskopana rupa iza hale. Ovaj projekat očekujemo da se završi uz sve potrebne dozvole do sredine 2023. godine, a  vrednost investicije je 240 miliona dinara“, najavio je u novogodišnjem intervjuu za E-Braničevo Serdžo Krstanoski, predsednik Gradske opštine Kostolac.

KRSTANOSKI: U 2022. ZAVRŠENE KAPITALNE INVESTICIJE VREDNE 200 MILIONA DINARA

To Top