,,Dečja nedelja” od 3. do 9. oktobra

Požarevac

Događaji

,,Dečja nedelja” od 3. do 9. oktobra

Foto: pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

,,Dečja nedelja” se tradicionalno obeležava u prvoj nedelji oktobra, a ovogodišnja manifestacija biće održana pod sloganom ,,Šta detetu treba da raste do neba”. Predškolska ustanova ,,Ljubica Vrebalov” organizovaće niz aktivnosti za mališane u Požarevcu i Kostolcu.

U ponedeljak, 3. oktobra, predviđeno je otvaranje ,,Dečje nedelje”, a sledećeg dana biće organizovano javno promovisanje ove manifestacije u lokalnoj zajednici u Požarevcu.

U sredu, 5. oktobra, mališani će učestvovati na maskenbalu koji će biti organizovan u gradskom parku u Požarevcu, sa početkom u 10 časova. Istog dana će posetiti i Sašu Pavlovića, gradonačelnika Požarevca.

Sledeći dan je rezervisan za sport i stvaralaštvo, odnosno za sportske igre i nadmetanje na nedavno otvorenom atletskom stadionu u Požarevcu.

U petak, 7. oktobra, biće organizovan ,,Dan za naša susretanja i radovanja“.

Aktivnosti u Kostolcu

U ponedeljak, 3. oktobra, biće organizovana žurka ispred vrtića, ali i šetnja mališana po gradu, a sledećeg dana maskenbal.

Sreda, 5. oktobar, rezervisana je za posetu policiji, četvrtak je predviđen za sportski dan, a petak za posetu osnovnoj školi.

,,Dečja nedelja” trajaće od 3. do 9. oktobra

To Top