Hostel “Aurora” u Požarevcu -  pravo rešenje za udoban smeštaj

Požarevac

Turizam

Hostel “Aurora” u Požarevcu - pravo rešenje za udoban smeštaj

Foto: Aurora

How Good Of A Friend Are You Really?

Ako želite sopstveni kutak na kraju dana, prolazite kroz Požarevac ili se zbog poslovnih i drugih obaveza zadržavate u ovom gradu ili okolini, slavlje ili sastanci su predugo trajali, želite smeštaj za celu porodicu i sve to po povoljnim cenama - Hostel "Aurora" je idealno rešenje za vas.

Nalazi se u centru Požarevca, kod kružnog toka na Bulevaru u ulici Bože Dimitrijevića br. 5 i počeo je sa radom pre mesec dana. U ponudi imaju pet studija -  dva dvokrevetna, dva trokrevetna i jedan četvorokrevetni, ukupnog smeštajnog kapaciteta do 15 osoba.

Svaki od njih poseduje kupatilo sa tuš kabinom, centralno grejanje i klima uređaj, kablovsku televiziju i besplatan bežični internet. Obezbeđen je i besplatan parking za sve goste hostela “Aurora”.

Jutro ne morate da započnete traženjem dobrog obroka, jer je u sklopu objekta i pekara “MD” sa 15 godina dugom tradicijom. Pored slanog i slatkog pekarskog programa, na meniju su i kuvana jela, tako da je moguće dogovoriti i opciju punog ili polupansiona, kao i noćenja sa doručkom.

Hrana se priprema po najvišim standardima, a visok nivo usluge i prijatan ambijent se podrazumevaju.

Šta od smeštaja nudi Hostel “Aurora”?

Prostrani dvokrevetni studio je pravi izbor za parove ili prijatelje. Radi se o najmodernije opremljenom smeštaju sa svim neophodnim sadržajima. 

Po principu „Stan na dan“, u ponudi je studio sa bračnim krevetom, idealan za sve one koji su u privatnoj ili službenoj poseti Požarevcu.

Ne morate da opterećujete rodbinu i prijatelje da Vam omoguće da prespavate sa porodicom negde u Požarevcu jer želite da ga obiđete ili se zadržite duže u njemu. Prostrani Studio Lux obezbeđuje gostima potpuni odmor, naročito porodicama sa decom. Poseduje dva spojena kreveta i fotelju na razvlačenje, a kao poseban dodatak, tu je i krevetac za bebu, tako da je ovaj smeštaj idealan za celu porodicu.  

Apartman spreman i za porodice sa bebama

Tu je i komforan dvokrevetni studio u kome ćete imati prijatan boravak i savršen odmor posle napornog dana.

U zavisnosti od potreba gostiju, tu je i Studio 50 hostela “Aurora”, smeštajnog kapaciteta do tri osobe. Mir, tišina i privatnost su zagarantovani.

Najsavremeniji dizajn kupatila

Stižu novogodišnji i božićni praznici i slavlja. Ukoliko nemate nameru da u sitnim satima vozite do kuće koja nije u gradu, idealno bi bilo da sebe častite i ujedno se dobro odmorite u udobnim i modernim smeštajima hostela “Aurora”.

Vlasnici i osoblje spremno vas očekuju i žele vam srećne praznike.

To Top