„Mladi Radnik“ dočekuje „Partizan“ u nedelju

Požarevac

Sport

„Mladi Radnik“ dočekuje „Partizan“ u nedelju

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

U prostorijama Odbojkaškog kluba „Mladi radnik“ održana je konferencija za medije na kojoj je najavljena utakmica između požarevačkog kluba i ekipe “Partizana”.

Nakon izgubljene utakmice protiv “Metalca” iz  Gornjeg Milanovca pred domaćom publikom i napete utakmice protiv „Vojvodine“, koja je završena u korist igrača požarevačkog tima, „Mladi Radnik“ dočekuje ekipu „Partizana“ motivisan da zadrži sedmu poziciju.

 „U utakmici protiv ekipe „Vojvodine“ pokazali smo karakter i veliko samopouzdanje i to nas je dovelo do pobede, a sada sa nestrpljenjem očekujemo „Partizan“. Činjenica je da ove sezone bolje igramo u gostima, radimo na tome da na domaćem terenu dođemo do pozitivnijeg rezultata“, istakao je Dragan Bonić, trener odbojkaša „Mladog radnika“.

Utakmica će biti odigrana u nedelju, 13. februara, u Hali sportova u Požarevcu, sa početkom u 18 časova, a direktan prenos biće na RTS – u, rečeno je na konferenciji.

„Kada igramo protiv favorita dobijemo posebnu energiju i želju da se dokažemo, tako će biti i u nedelju. „Partizan“ je ekipa koju smo već pobedili u prvom delu sezone, pa se i sada nadamo dobrom rezultatu“, istakao je Vanja Eremić, primač servisa.

Predstojeća utakmica rezultatski je važna i jednoj i drugoj ekipi, a ujedno služi i kao priprema za finale Kupa, koje će se održati 6. marta u Lajkovcu.

Mamadou Seydou, koji igra na poziciji srednjeg blokere, propustiće ovaj meč usled pozitivnog rezultata testa na koronavirus.

To Top