Policija isključila iz saobraćaja osmoricu vozača

Braničevo

Saopštenja

Policija isključila iz saobraćaja osmoricu vozača

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, tokom vikenda, zadržali su osmoricu muškaraca koji su automobilima i biciklima upravljali pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Policija je u Velikom Gradištu kod vozača „sitroena“ (33), koji je vozio sa 1,98 promila alkohola u organizmu, pronašla 30 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, pa će protiv njega, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom mestu, biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Dvadesetogodišnji vozač „opel korse“ koji je automobilom upravljao sa 2,54 promila alkohola u organizmu u Požarevcu je, kako se sumnja, zbog neprilagođene brzine, sleteo sa puta i udario u električni stub, a u ovoj nezgodi niko nije povređen.

Saobraćajna patrola u Požarevcu zaustavila je dvojicu vozača bicikala starosti 40 i 41 godinu koji su vozili sa 1,88 i 1,29 promila alkohola u organizmu, kao i tridesettrogodišnjeg biciklistu koji je bio pod dejstvom narkotika.

U okolini Kučeva i okolini Petrovca na Mlavi policija je isključila iz saobraćaja dvojicu vozača „folksvagena“ starosti 35 i 38 godina koji su upravljali vozilima sa  2,14 i 1,78 promila alkohola u organizmu, kao i vozača automobila „bmv“ starosti 22 godine sa 1,85  promila.

Protiv svih vozača podnete su odgovarajuće prekršajne prijave.

To Top