„Rudar 2001“ i „Obilić“ pobednici u derbijima okružne lige

Braničevo

Sport

„Rudar 2001“ i „Obilić“ pobednici u derbijima okružne lige

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

U okviru petog kola Braničevske okružne lige u fudbalu viđeno je čak 40 golova, derbiji pripali favoritima.

U Kostolcu su se sastali „Rudar 2001“ i „Omladinac“ iz Šetonja. Obe ekipe su pre ovog susreta imale po devet bodova na tabeli. Utakmica je završena ubedljivom pobedom domaće ekipe rezultatom 4:0. U drugom derbiju ovog kola, koji je igrano u Živici, sastale su se igrački veoma slične ekipe „Obilića“ i „Železničara“. Prednost domaćeg terena i za nijansu bolja igra uticala je na to da domaćini osvoje sva tri boda u tesnoj pobedi od 3:2.

Na dva susreta rezultat je bio nerešen, u Simićevu su „Napredak“ i „Napredak 1936“  iz Velikog Crnića podelili bodove rezultatom 2:2, a isti rezultat viđen je na utakmici „Borac“ – „Vihor“. Prijatno iznenađenje ove jeseni je svakako ekipa „Sloge“ iz Lučice koja je savladala sa 3:2 „Budućnost“ iz Vezičeva.

Ekipa „Sirakovo“ je na svom terenu deklasirala ekipu „Manastirice“ sa 8:0. U Krepoljinu se igrala tesna utakmica između „Rudara“ i „Integrala“ koja je završena pobedom domaće ekipe rezultatom 4:3, a u Petrovcu na Mlavi je „Trgovački“ savladao „Mladost“ sa 2:1. Zbog odustajanja „Sloge“ iz Burovca slobodna ekipa  petog kola bila je „Mlava“.

Sutra se igraju utakmice šestog, vanrednog kola Braničevske okružne lige. Parovi ovog kola su „Napredak 1936“ – „Mladost“, „Integral“ – „Trgovački“, „Vihor“ – „Rudar“, „Manastirica“ – „Mlava“, „Budućnost“ – „Sirakovo“, „Železničar“ – „Sloga“, „Omladinac“ – „Obilić“ i „Napredak“ – „Rudar 2001“. Slobodan tim je „Borac“.

To Top