Tri liste na lokalnim izborima u Kučevu

Kučevo

Izbori

Tri liste na lokalnim izborima u Kučevu

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Kučevljani će na lokalnim izborima, koji će biti održani 17. decembra, moći da glasaju za tri izborne liste.

Prva lista je „Aleksandar Vučić – Kučevo ne sme da stane“ sa maksimalnim brojem kandidata za odbornike u Skupštini opštine Kučevo – 31, od toga 30 je iz Srpske napredne stranke, a jedan iz  Socijaldemokratske partije Srbije.

Nosilac liste je Ivan Rajičić, doktor medicine iz Kučeva, bivši predsednik ove opštine i aktuelni predsednik Privremenog organa. Pod brojem dva je Nenad Mikić, šumarski tehničar iz iz Kučeva, a na tre'oj poziciji je Nevena Jovanović Trailović, diplomirana pravnica iz Ceremošnje. Kandidat iz SDPS-a nalazi se na četvrtom mestu, to je Nikola Miloradović, diplomirani pravnik iz Kučeva.

Pod brojem dva na glasačkom listiću biće lista Socijalističke partije Srbije „Ivica Dačić – premijer Srbije“ sa takođe 31 kandidatom za odbornike.

Prvi je Zoran Vukojević, diplomirani pravnik iz Kučeva, sledi Žaklina Đorđević, geometar iz Kučeva i Živorad Pantić, penzioner iz Mustapića.

Treća je lista koalicije Patriotski blok „Da Kučevo krene“ – Srpska stranka Zavetnici – Srpski pokret Dveri – Pokret obnove kraljevine Srbije, koja nosi isti naziv, a na njoj se nalazi 18 kandidata za odbornike u lokalnoj skupštini.

Na čelu liste je Slađan Miljković, poljoprivrednik iz Zelenika, odmah za njim je Darinka Bogdanović Petrović, diplomirani socijalni radnik iz Kučeva i Dragomir Misirlić, penzioner iz Kučeva.

Odbačene dve liste

Opštinska izborna komisija odbacila je dve liste zbog uočenih nedostataka: „Srbija moja otadžbina“ koju je podnela Vlaška stranka Most i „Budimo ljudi – Marija Rajčić“ koju je podnela istoimena grupa građana.

To Top