Dejan Tiago-Stanković: „Odakle sam bila, više nisam“

Braničevo

Kultura

Dejan Tiago-Stanković: „Odakle sam bila, više nisam“

Foto: Laguna

How Good Of A Friend Are You Really?

Od dobitnika Nagrade Evropske unije za književnost Dejana Tiago-Stankovića, posle „Estorila“, letovališta burne istorije, i kairskog vrelog „Zamaleka“ obgrljenog vodama Nila, stiže još jedna sjajna priča, intimni roman o Lisabonu.

Iako je kao književni prvenac autora knjiga sa ovakvim naslovom bila objavljena pre više od deset godina kao zbirka priča, pred čitaocima je ipak nešto novo. Knjiga je „narasla“, promenila se i sada je nova, sveža, ne samo dopunjena već preoblikovana u roman.

„Odakle sam bila, više nisam“ je mozaik roman o Lisabonu. Od naslova pa do poslednje rečenice donosi izuzetnu atmosferu jednog posebnog grada koju stvaraju njegovi stanovnici, bilo da su rođeni tu, ili pridošli, a pripovedač se potrudio da vaš duh ostane bogatiji i srce radosnije kada zaklopite stranice ove izuzetne knjige.

Ovaj roman možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs i na sajtu laguna.rs.

Dva najbrža čitaoca portala E-Braničevo dobijaju ovu knjigu na poklon. Tačno u 17 časova potrebno je poslati lične podatke ( ime, prezime, adresu i broj lične karte) na mejl [email protected].

To Top