Do Beograda za 99 dinara, do Beča za 9 evra uz onlajn autobuske karte

Braničevo

Turizam

Do Beograda za 99 dinara, do Beča za 9 evra uz onlajn autobuske karte

Foto: Teroplan.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

Ako ste u dilemi da li da posetite Beograd ili Beč, odgovor je jednostavan – posetite oba! Kompanija Arriva sada ima novi sajt i baš tamo vas očekuju najjeftinije online karte za linije ovog prevoznika.

Kad su pre dve godine u Arrivi započeli sa prodajom online karata, prema njihovim rečima bili su skeptični jer, kako navode, u Braničevskom okrugu 70 godina unazad korisnici su navikli na klasičnu kupovinu karata preko šaltera i u autobusima. Medjutim, danas navode da je ovaj način prodaje i te kako postao popularan ako ne i da je u udelu izjednačen sa klasičnom šalterskom prodajom.  

Relacije za koje smo se odlučili su pre svega Požarevac-Beograd koja ima najviše putnika i tu smo sada došli do cene karte već od 99 din. Putnici su se sada već i navikli i razumeju koncept online kupovine, te smo ih verujemo i "naučili" da planiraju putovanje, što će sve više biti imperativ modernog i ubrzanog načina života“, navode u Arrivi.

 

 

„Online autobuske karte korisnicima olakšavaju kupovinu, jer donose uštedu vremena i komfor kupovine iz fotelje. Upravo na relaciji Požarevac-Beograd online karte konstantno povećavaju udeo u ukupnoj prodaji i sa ponosom ističemo da to više nije ni mlada populacija, a što je u početku bio slučaj, već su se i starije generacije edukovale i koriste ove benefite. Pored toga, kako je relacija Požarevac-Beč poznata kao relacija koju uspešno održava Arriva godinama unazad, zbog mnogo korisnika koji rade u Beču, i njima smo hteli da na neki način ponudimo ove pogodnosti pa ponosno kažemo da su nam polasci rasprodati danima unapred. Takođe, ideja je i da se Beč ponudi kao turistička destinacija i da omogućimo onima koji ga nisu posetili, a žele kod nas kupe najjeftnije autobuske karte“, dodaju u Arrivi.

 

U Arrivi su sa prodajom online karata priredili i novi sajt koji nudi online kupovinu karata u par lakih koraka. Na samom sajtu je dostupno i uputstvo kako kupiti kartu u 5 koraka, za sve one koji se prvi put na ovaj način kupuju svoju kartu. Više informacija možete dobti i putem mejla info@arriva.rs, kao i na besplatan broj telefona Info centra Arrive 0800 10 10 12 za pozive iz mobilne i fiksne telefonije.

Arriva je jedan od vodećih pružalaca usluga prevoza putnika u Evropi, zapošljava više od 53.000 ljudi i godišnje isporučuje dve milijarde putničkih putovanja u 14 evropskih zemalja. Arriva je deo Deutsche Bahn (DB), jedne od vodećih svetskih kompanija za prevoz putnika i logistiku i odgovorna je za regionalne putničke usluge DB van Nemačke. Više informacija o kompaniji dostupno je na www.arriva.rs.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top