EB PATROLA: Divlja deponija u industrijskoj zoni, ko je odgovoran?

Požarevac

Prijavi problem

EB PATROLA: Divlja deponija u industrijskoj zoni, ko je odgovoran?

Foto: N. Đ.

How Good Of A Friend Are You Really?

Preko aplikacije „Prijavi problem“ naš čitalac poslao nam je fotografije divlje deponije u ulici Nova u industrijskoj zoni u Požarevcu, u blizini kompanije koja se bavi uvozom, izvozom, veleprodajom i maloprodajom delova za sve vrste vozila.

Naš čitalac je istakao da je u proteklih mesec dana primećeno da se na ovoj lokaciji stvara divlja deponija. Ona se, po njegovim rečima, proširila na značajnu površinu, zatvorena je jedna cela traka na raskrsnici, te je postala izvor mogućih ekoloških, zdravstvenih i bezbednosnih problema.

“Ono što je posebno zabrinjavajuće jeste da ljudi dolaze bagerima i kamionima, zatrpavajući novu ulicu, što otežava pristup i narušava kvalitet života stanovnika u blizini. Kamioni i bageri dolaze redovno, što ukazuje na organizovano delovanje pojedinaca ili grupa”, požalio se naš čitalac.

Deponija u ulici Nova

On je naglasio da je zatrpavanjem nove ulice onemogućen normalan pristup građanima. Na istom mestu u potrazi za hranom su se pojavili, kako kaže, čopori pasa koji napadaju, laju i blokiraju prolaz građanima.

Ovim putem on apeluje na nadležne da utvrde ko je odgovoran za stvaranje ove deponije i pronađu način da reše ovaj problem u što kraćem roku.

“Molim vas da ovom problemu pridate hitan značaj i preduzmete neophodne korake kako bi se sprečilo dalje zagađenje i osigurao nesmetan pristup ulici. Građani zaslužuju čisto i bezbedno okruženje”, apeluje on.

Pozivamo i vas da preko aplikacije „Prijavi problem“, koja se nalazi na naslovnoj strani našeg portala (www.ebranicevo.com), prijavite sve važne komunalne i slične probleme kako bismo zajedno ukazali nadležnima o neophodnosti njihovog rešavanja.

To Top