Fejt Hogan:„Klub ponoćnih plivačica“

Braničevo

Kultura

Fejt Hogan: „Klub ponoćnih plivačica“

Foto: Laguna

How Good Of A Friend Are You Really?

Fejt Hogan napisala je dirljiv roman o novim počecima, pun emocija i humora –„Klub ponoćnih plivačica“ – koji se čita u dahu.

Kad Elizabetin muž umre, ostavivši je u dugovima, Džo je jedina osoba kojoj može da se obrati. Da bi pomogla Elizabet suočenoj sa bankrotom, Džo će pozvati u pomoć svoju ćerku Lusi. Odlučna da ostavi dosadašnji život za sobom, Lusi je spremna da krene iz početka.

Život se polako vraća u normalu, a ove tri žene, spojene sticajem okolnosti, postaju bliske prijateljice. A onda Džo dobija šokantne vesti i ceo njen svet se sruši kao kula od karata.

Trenutke utehe Elizabet i Džo nalaze na obali Atlantika, gde odlaze na ponoćno plivanje. Tada mogu da se smeju, plaču i razračunavaju sa svojim strahovima. Tamo će skovati plan koji će oplemeniti mesto u kome žive i ujediniti sve stanovnike u postizanju istog cilja.

Ova dirljiva priča o prijateljstvu podstaći će vas da svaki dan proživite na najbolji mogući način.

„Klub ponoćnih plivačica“ možete naći u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

Dva najbrža čitaoca portala E-Braničevo dobijaju ovu knjigu na poklon. Tačno u 17 časova potrebno je poslati lične podatke (ime, prezime, adresu i broj lične karte) na mejl [email protected].

To Top