Gađanje iz pešadijskog naoružanja 10. i 11. marta

Veliko Gradište

Info

Gađanje iz pešadijskog naoružanja 10. i 11. marta

Foto: Ministarstvo odbrane

How Good Of A Friend Are You Really?

Dopunjeno obaveštenje o terminima izvođenja gađanja.

Ranije je najavljeno da će jedinice Vojske Srbije izvoditi gađanje iz pešadijskog naoružanja na Vojnom kompleksu “Peskovi“ u opštini Veliko Gradište, 3, 8, 9, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30. i 31. marta.

>>GAĐANJE IZ PEŠADIJSKOG NAORUŽANJA U MARTU<<

U novom obaveštenju se navodi da će vojska izvoditi vežbe, pored utvrđenih termina, još dva dana – 10. i 11. marta.

Zabranjuje se kretanje, zadržavanje i boravak ljudi, stoke, motornih vozila i stočnih zaprega u označenom prostoru u navedenim danima.

Poligonski – strelišni prostor u kojem će se izvoditi gađanje biće obeležen crvenim barjačićima i tablicama sa natpisom: “NE IDI DALjE – GAĐA SE“ i obezbeđen stražarima.

U navedenim danima zabranjen je borakvak u označenom prostoru i svako prikupljanje i diranje nerasprsnutih projektila i njihovih delova.  Pri nailasku na takav projektil svako lice je dužno da o tome odmah obavesti najbliže organe policije ili najbližu komandu Vojske Srbije.

Vojska Srbije neće snositi odgovornost za nesrećne slučajeve koji mogu nastati diranjem nerasprsnutih projektila i njihovih delova.

Sve informacije o realizaciji gađanja mogu se dobiti u Komandi CO KoV u Požarevcu ili kod upravnika Strelišta u selu Kusiće. Kontakt telefon 012/666-976.

To Top