Slavica Mastikosa: ”Preludijum”

Braničevo

Kultura

Slavica Mastikosa: ”Preludijum”

Foto: Laguna

How Good Of A Friend Are You Really?

Roman „Preludijum“ autorke Slavice Mastikose je raskošna porodična saga koju spoznajemo kroz priču majke i ćerke, koje se uoči bombardovanja Srbije 1999. suočavaju sa bolnim porodičnim gubitkom, a takođe moraju da otkriju i razmrse klupko tajni i laži koje su svojevremeno nastale zarad dobrih porodičnih odnosa a sada prete da ih unište.

Među koricama se nalazi čitav dvadeseti vek, mnogo događaja, intrigantnih i veoma koloritnih likova koje sudbina povezuje specifičnim nitima. Otkrivanje porodičnih tajni omogućava zdrav nastavak života ljudi koji zaslužuju da im se dobro dobrim vrati.
 
Roman „Preludijum“, koji na više nivoa otvara pitanja bliskosti, ljubavi i tzv. belih laži, možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs i na sajtu laguna.rs.

Knjigu možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Dva najbrža čitaoca portala E-Braničevo dobijaju ovu knjigu na poklon. Tačno u 17 časova potrebno je poslati lične podatke ( ime, prezime, adresu i broj lične karte) na mejl [email protected].

To Top