GOLUBAC: Raspisan konkurs za likovne i primenjene umetnike

Golubac

Društvo

GOLUBAC: Raspisan konkurs za likovne i primenjene umetnike

Foto: logo

How Good Of A Friend Are You Really?

Narodna biblioteka "Veljko Dugošević" iz Golupca raspisala je konkurs za izlaganje, za samostalne, autorske, kustoske i kolektivne izložbe i projekte, u Galeriji moderne umetnosti u 2023. godini.

Pravo učešća imaju svi likovni i primenjeni umetnici. Za konkurs je neophodno dostaviti: opis projekta - koncepciju izložbe sa tehničkim opisom, vizuelnu dokumentaciju (do 10 ilustracija projekta sa kojim se konkuriše) i profesionalnu biografiju (CV) sa kontakt e-mail adresom i brojem telefona.

Prijave treba dostaviti isključivo elektronskim putem na adresu [email protected]. Slanjem prijave mejlom autor prihvata sve odredbe likovnog konkursa. Konkurs je otvoren do 10. februara.

Prijave će razmatrati Umetnički savet Galerije moderne umetnosti, koji je imenovan na period od 2023-2025. godine, u sastavu: Dragan Despot Đorđević – književnik, Bojan Veljković - master primenjeni umetnik i Miloš Đuran - doktorant primenjene umetnosti.

Svi učesnici će o rezultatima konkursa biti obavešteni putem mejla, a rezultati će biti objavljeni i na sajtu biblioteke, Fejsbuk stranici i posredstvom medija, a najkasnije do 20. februara.

Organizator obezbeđuje: katalog – flajer, koktel na dan otvaranja, organizaciju - postavljanje radova, reklamu i marketing događaja, izradu plakata i pozivnica. Autor izložbe donira jedno svoje delo za potrebe stalne izložbene postavke.

Kontakt za dodatne informacije: +381606787070 (zvati svakog radnog dana  u periodu od 10 do 13 časova).

To Top