Isključenja struje širom Braničeva od 13. do 17. januara

Braničevo

Servisne informacije

Isključenja struje širom Braničeva od 13. do 17. januara

Foto: Arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Planirano je izvođenje različitih vrsta radova na niskonaponskoj (NN) mreži.

U ponedeljak 13. januara, u vremenu od 9 do 14 sati, bez električne energije ostaće Tabanovac, Krvije, Burovac i deo Velikog Laola, zbog seče rastinja u trasi dalekovoda.
U utorak 14. januara, u vremenu od 9 do 14 sati, bez električne energije ostaće Tabanovac, Krvije, Burovac, deo Velikog Laola i naselje Dedine, zbog seče rastinja u trasi dalekovoda, kao i potrošači u Zelengorskoj ulici broj 33 u Pozarevcu zbog zamene mernih uređaja.
U sredu  15. januara, u periodu od 9 do 14 sati, bez struje će ostati  Tabanovac, Krvije, Burovac i deo Velikog Laola, zbog seče rastinja u trasi dalekovoda, ulica Čede Vasovića broj 12 u Pozarevcu, zbog zamene mernih uređaja, i deo Dragovca od centra prema Velikoj Moravi, zbog rekonstrukcije NN mreže.
U četvrtak 16.januara, u vremenu od 9 do 14 sati, bez struje će ostati deo Golupca oko Doma zdravlja (Balkanska, Dvorištanski put, Jug Bogdana, Kraljevića Marka, Miloša Obilića, Trg palim borcima, Tumanska), zbog radova u trafostanici Golubac 4, ulica Čede Vasovica br.14 u Pozarevcu, zbog zamene mernih uređaja, kao i deo Lučice  "Kruša", zbog rekonstrukcije NN mreže.
U petak 17.januara, u vremenu od 9 do 14 sati, bez struje će ostati deo Ćirikovca prema stadionu zbog rekonstrukcije NN mreže.

To Top