Izbori će biti ponovljeni na više mesta u Braničevskom okrugu

Braničevo

Politika

Izbori će biti ponovljeni na više mesta u Braničevskom okrugu

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Parlamentarni i predsednički izbori biće ponovljeni 16. aprila. U Braničevskom okrugu parlamentarni izbori će biti ponovljeni na devet, a predsednički na pet biračkih mesta.

Glasanje na parlamentarnim izborima, koje je održano 3.aprila u Srbiji, poništeno je na devet biračkih mesta u Braničevskom okrugu.

Pravo glasa na ponovljenim parlamentarnim izborima 16. aprila u Požarevcu imaće 4.443 birača koji će glasati na pet biračkih mesta: broj 20 u MZ Braća Vujović, 40 u Osnovnoj školi „Desanka Maksimović“, kao i u tri seoske osnovne škole u Bratincu, Poljani i Rečici. 

U Petrovcu na Mlavi pravo glasa imaće u subotu 1.341 birač, a glasaće na dva biračka mesta: broj 31 u Petrovcu - kancelarija broj 6 i broj 36 u Ranovcu. Izbori za narodne poslanike biće ponovljeni na jednom mestu u opštini Žabari, tačnije na izbornom mestu 21 u školi u Oreovici, kao i u na izbornom mestu 29 u Klenju, opština Golubac.

Glasanje za predsednika Srbije biće ponovljeno na pet biračkih mesta u Braničevskom okrugu.

U Požarevcu će ponovo moći da glasa za predsednika 2.178 birača na tri izborna mesta: broj 11 u Živici, 28 u Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ i izbornom mestu 52 u Poljani.

Izbori za predsednika biće ponovljeni i na dva mesta u okrugu – broj 31 u kancelariji broj 6 u Petrovcu, gde se održavaju i parlamentarni izbori, i u Ramu na izbornom mestu broj 25.

Izborna mesta biće otvorena u subotu, 16. apila, od 7 do 20 časova.

To Top