Javni uvid u nacrt prostornog plana ”Đerdap”

Golubac

Društvo

Javni uvid u nacrt prostornog plana ”Đerdap”

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Javni uvid u Nacrt prostornog plana područja posebne namene Nacionalnog parka „Đerdap” i Izveštaj o strateškoj proceni uticaja Prostornog plana područja posebne namene Nacionalnog parka „Đerdap” na životnu sredinu traje do 21. decembra.

Javni uvid je organizovan svakog radnog dana u zgradama skupština opština Golubac, Kladovo, Majdanpek i Negotin, kao i na internet stranici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Prostornim planom su na području opštine Golubac obuhvaćene cele katastarske opštine Brnjica, Vinci, Golubac, Dvorište, Dobra, Radoševac, Snegotin i Usije.

Fizička i pravna lica primedbe mogu dostaviti u pisanoj formi opštinskoj upravi u toku trajanja javnog uvida ili direktno Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, sektor za prostorno planiranje i urbanizam.

Javna prezentacija planskog dokumenta biće održana u ponedeljak, 6. decembra, u prostorijama JP ,,Nacionalni park Đerdap” Donji Milanovac, sa početkom u 12 časova. Na istom mestu biće održana i javna sednica Komisije za javni uvid po završetku javnog uvida.

Fizička i predstavnici pravnih lica koja su u toku trajanja javnog uvida podnela primedbe u pisanom obliku, mogu prisustvovati javnoj sednici i usmeno ih obrazložiti. O svakoj podnetoj primedbi obrađivač planskog dokumenta javno iznosi svoj stav.

To Top