Još jedan odbojkaški spektakl u najavi

Požarevac

Sport

Još jedan odbojkaški spektakl u najavi

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Požarevački odbojkaši u sredu igraju zaostalu utakmicu sa subotičkim „Sparatkom“.

Ovo je druga prvenstvena vezana utakmica na domaćem terenu u koju ulaze sa većim samopouzdanjem, jer su prošle subote odneli veliku pobedu u „igri nerava“ nad „Radničkim“ iz Kragujevca.

Na početku nije baš tako delovalo, dobili smo lako prvi set i očekivali smo da završimo u tri seta. U četvrtom, najtežem setu, pokazali smo karakter, da je ekipa složna, homogena i zajedno smo uspeli da se iščupamo i u petom privedemo utakmicu u našu korist“, rekao je Tomo Micić, korektor u OK „Mladi radnik“.

 

Tomo Micić, korektor u OK „Mladi radnik“

Dimitrije Pantić, primač servisa u OK „Mladi radnik,“ složio se sa saigračem da je početak meča nagoveštavao laku pobedu, ali da su drugi i treći set su pokazali da ni jedna ekipa neće da pokloni bodove.

Razmahali su se, sve im je prolazilo, dobro su servirali, blokirali, igrali odlučnu odbranu. Njihovi najbolji elementi u ta dva seta bili su blok i odbrana. Korektor je briljirao, ali posle toga je izgubio kvalitetnu podršku saigrača.Dokazali smo da kao kolektiv pobeđujemo“, rekao je Pantić.

 

Dimitrije Pantić, primač servisa u OK „Mladi radnik“

U Subotici jesanas domaćin je u neizvesnom meču slavio rezultatom 3:2.

Prethodne utakmice pokazuju da smo favoriti u ovoj utakmici i tako bi trebalo i da se ponašamo. Očekujem tešku utakmicu i tako treba da pristupimo, da krenemo jako od početka i nadam se pobedi“, rekao je Micić.

Njegov saigrač smatra da će, iako igraju kod kuće, biti teško, ali pobeda se ne dovodi u pitanje

Moramo da iskoristimo njihove mane i zadržimo bodove kod kuće“, naglasio je Pantić.

Micić dodaje da utakmica sa „Spartakom“ direktno određuje, četvrtu poziciju na tabeli Super lige i da će Subotičani biti maksimalno motivisani u ovoj utakmici koja ima epitet derbija.

Utakmica "Mladi radnik" -"Spartak" igra se od 19 sati u SC "Požarevac".

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top