Večeras finale petog Memorijala „Zoran Popović Pop“ , prvi put nagrade i za publiku

Braničevo

Sport

Večeras finale petog Memorijala „Zoran Popović Pop“ , prvi put nagrade i za publiku

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

U petak uveče odigrane su polufinalne utakmice nakon kojih je turnir dobio finaliste. Nakon žestoke i uzbudljive borbe na terenu kod Veslačkog u završnicu takmičenja su se plasirale ekipe Minel Enim i Fanatik. Oni će večeras igrati utakmicu za prvo mesto.

Program finalne večeri petog Memorijalnog turnira Zoran Popović Pop počeće u 20,15 sati revijalnom, sada već tradicionalnom  utakmicom između Popovih drugara i Popovih kolega.

Od 21,15 sati na programu je susret za treće mesto između ekipa Sentić komerc i Urban 86 Lipe.

Borba za pobednika ovogodišnjeg turnira počeće u 22,15.

Nakon takmičenja uslediće dodela nagrada, priznanja i zahvalnica od strane organizatora – porodice Zorana Popovića Popa i Gradskog fudbalskog saveza Smederevo.

Ove godine organizatori će prvi put nagraditi i publiku. Tri najsrećnija gledaoca finala dobiće novčane nagrade u iznosu od 3000, 2000, 1000 dinara, u znak zahvalnosti za praćenje turnira.

Podsećamo, ove godine broj ekipa bio je ograničen na 16,a samim tim I trajanje turnira, zbog aktuelne epidemiološke situacije .

Nagradni fond je 200.000 dinara.

Novčane nagrade se tradicionalno dodeljuju i najboljim pojedincima – najboljem igraču, golmanu i strelcu.

Porodica Zorana Popovića  Popa i Gradski fudbalski savez pozivaju vas da budete deo završne  večeri petog Memorijala.

Zoran Popović Pop preminuo je 19. oktobra 2015.godine u 51.godini života, nakon kraće i teške bolesti. Gotovo do poslednjeg dana, uprkos bolesti, bio je na klupi FK Proleter Vranovo, koji je upravo pod njegovom trenerskom palicom tada ušao u viši rang takmičenja.

Fudbalski svet nije i neće zaboraviti Popa. On je, dajući sebe fudbalu od malih nogu pa do poslednjih dana života, zaslužio da se upravo kroz fudbal čuva sećanje na njega.

To Top