Ko će krpiti rupe nakon intervencija javnih preduzeća?

Požarevac

Društvo

Ko će krpiti rupe nakon intervencija javnih preduzeća?

Foto: G.N.

How Good Of A Friend Are You Really?

Javno komunalno preduzeće „Parking servis“ Požarevac raspisalo je javnu nabavku za održavanje kolovoza i trotoara i vraćanje u prvobitno stanje posle intervencija drugih javnih preduzeća.

Period izvođenja ovih radova u Požarevcu i Kostolcu je do 31. decembra od dana zaključenja ugovora.

„Pod održavanjem kolovoza i trotoara i vraćanjem u prvobitno stanje posle intervencija drugih javnih preduzeća, smatraju se radovi na popravci kolovozne konstrukcije i kolovoza, posle polaganja linijskih podzemnih instalacija i podzemnih objekata“, navodi se u tehničkoj specifikaciji.

Pod ovim održavanjem, između ostalog, podrazumevaju se: opsecanje asfalta, iskop materijala, razastiranje šljunka i rizle, sabijanje do potrebne zbijenosti, zidanje i popravka ivičnjaka i betoniranje i ugradnja behaton ploča.

Prema planu javnih nabavki JKP „Parking servis“ Požarevac, procenjena vrednost ovih radova je 4.159.200 dinara. Rok za podnošenje ponuda je 13. mart.

Nedavno su čitaoci našoj redakciji slali fotografije rupa koje ostaju na kolovozu nakon različitih radova, o čemu je Regionalni internet portal E-Braničevo pisao ranije.

EB PATROLA: NAKON RADOVA OSTAJU RUPE

 

To Top