Ko može očekivati nestanak struje od ponedeljka do petka?

Braničevo

Servisne informacije

Ko može očekivati nestanak struje od ponedeljka do petka?

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Najavljeno isključenje struje zbog planiranih radova.

U ponedeljak, 10. maja, od 8 do 14 časova, bez struje će ostati brojna naselja u opštini Golubac zbog seče rastinja duž dalekovoda: Livadica, Jelenska Stena, Brodoservis, Brnjica, Orlovi, Čezava, Glavičica, Turski Potok, Dobra, Kožice, Krajcerov bagrem i Golubačka tvrđava.

Bez struje ostaće i potrošači u Požarevcu, u vremenu od 9 do 10 časova, u sledećim ulicama: Koste Abraševića, Markovoj, deo oko benzinske pumpe „Euro petrol“ i benzinska pumpa, Knez Milošev venac od „Euro petrol“ pumpe do broja 30, Zviška, lokali kod lučičke rampe i Kosovska, od „Euro petrol“ pumpe do Zviške.

Istog dana planirani su i radovi od 10 do 12 časova u sledećim požarevačkim ulicama: Knez Milošev venac, od „Euro petrol“ pumpe do broja 30, Zviška, lokali kod lučičke rampe i Kosovska od „Euro petrol“ pumpe do Zviške.

U utorak, 11. maja, planirani su radovi u ulici Veljka Dugoševića u Velikom Gradištu od 8 do 14 časova. Istog dana bez struje će ostati potrošači u Dragovcu, deo kod trafo stanice „Kula“, u periodu od 9 do 14 časova.

U sredu, 12. maja, bez električne energije ostaće ulica 11. oktobra u Velikom Gradištu od 8 do 14 sati.

Sledećeg dana, 13. maja, ulice Beogradska i Obilićeva u Velikom Gradištu ostaće bez struje u periodu od 8 do 14 časova. Zbog planiranih radova bez električne energije ostaće i Bratinac, deo od škole prema mlinu, u vremenu od 9 do 14 sati.

U petak, 14. maja, planirani su radovi u opštini Petrovac, i to u sledećim delovima: Ždrelo, od skretanja za Šetonje prema Gornjaku i Gornjak, od 8 do 14 časova. U istom periodu bez električne energije biće Veliko Gradište, deo Kalinovca prema Mlinu. Istog dana od 9 do 14 časova biće bez struje potrošači u delu Brežana, od ulaza u selo do centra.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top